Mighty Lady V

Stb, PROK, WFFS-free

Indian Rock x Balzflug x Uniform

Merrie

1.69 m.

2017

 
Mighty Lady V

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Mighty Lady V doet haar naam eer aan. Ze is een merrie met een mooi front en 3 goede basisgangen. 


Ze komt uit een goed presterende merrielijn met fijn te rijden sportpaarden. Mighty Lady heeft een prachtige zwartbruine kleur. Hoewel het niet de verwachting is, bestaat de mogelijkheid dat haar kleur nog zal veranderen naar schimmel. 

Moeder is de keur sport-drs. merrie Olinda (v. Balzflug). Zij werd zelf op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Ook haar nakomelingen presteren bovengemiddeld goed. Zij bracht al twee IBOP-drs Elite merries, waarvan haar dochter Gigi V ook op ZZL niveau werd uitgebracht. Ook haar twee zonen Elton V (v. Vivaldi) en Dylan V (v. Johnson) worden op Z2 en Z1 niveau uitgebracht.

Grootmoeder Belinda (v. Uniform) bracht naast Olinda het PSG/Inter I paard Grandiozo (v. Kaiserstern xx).

Vader is Indian Rock (Apache x Vivaldi). Kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2016. Hij is een royaal ontwikkelde hengst met veel uitstraling en een betrouwbaar en vriendelijk karakter.

Met zijn amazone Emmelie Scholtens was hij op het WK voor jonge dressuurpaarden 2018 met een negende plaats de best presterende Nederlandse combinatie met 8.74 punten, waarbij hij een 9,5 scoorde voor zijn galop. Hij mocht zich in datzelfde jaar als 2e opstellen in de PAVO-cup.

De veulens van Indian Rock zijn mooi lang gelijnd en bewegen met lichtvoetigheid, balans en techniek.

Vraagprijs:

Op aanvraag

Locatie:

Sint-Oedenrode

Land:

Nederland

Stb, PROK, WFFS-free

Drachtig:

Nee

Gedekt door:

Uitgerekend:

Bedrijf

 
Fokker

Mw. W. Verhagen

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
CONTACT
arrow&v