top of page

Oproep! Liefdevol huis gezocht!!

Mogen wij Tornado aan jullie voorstellen?

Toen deze jongen ter wereld kwam kon de fokker zijn geluk niet op. Wat een prachtige zwarte hengst was er geboren en al snel bleek dat hij niet alleen mooi van kleur was, maar ook een enorm bewegingstalent heeft. Tornado danst door de wei als een echte wervelwind en zijn toekomst zag er rooskleuring uit.

Echter, na enkele weken sloeg het noodlot toe. Bij terugkomst van de wei bleek dat hij een klap op zijn linkeroog had gehad, en de schade aan het hoornvlies was onherstelbaar. Een regelrechte ramp, want wie wil er nou een hengst met één oog? Tornado is zijn zicht aan één oog kwijt, maar zijn enorme levenslust en fantastische bewegingen niet!


Video

Wij geloven dat er iemand is die deze jongen een kans kan geven op een prachtig leven en misschien zelfs een carrière in de dressuursport. We zijn voor Tornado daarom opzoek naar een veilige en liefdevolle omgeving, zodat hij de aandacht die hij verdiend, de operatie die hij nodig heeft en een kans op een fantastisch leven krijgt.


Let op! Het laatste wat de fokker wil is dat Tornado in de handel terechtkomt en van adres naar adres moet verhuizen voor iedere keer een paar euro meer.

Hij heeft dan ook een vaste prijs van € 1750,-

Ben jij degene die het verschil gaat maken in Tornado zijn leven? Als dat zo is, neem dan contact met ons op. Laten we ervoor zorgen dat dit getalenteerde veulen de toekomst krijgt die hij verdient.

Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43


Hengstveulen - Tornado - Le Formidable x San Remobottom of page