Alba v.d. Horst Z

Arezzo VDL x Berlin x Zeus

Hengst

12-06-2020

Medium

 
Alba v.d. Horst Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png


Alba v/d Horst Z is een correct gebouwd veulen met een mooi model en een aansprekend voorkomen.

Hij draaft met souplesse en beschikt over een krachtige galop. Een scherp veulen met een nieuwsgierig en vriendelijk karaker.


Uit de merrielijn van NRPS-kampioenshengst 2005 Triple (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve) en het 1.45 m. springpaard Humprey G (v. Berlin).

Moeder is Elite, IBOP-spr. merrie Florence v/d Horst (v. Berlin). Zij werd zelf in de L1 dressuur en op 1.10m. niveau in de springsport uitgebracht. Alba is haar tweede nakomeling. Komend jaar zal Florence weer in de springsport ingezet gaan worden. 


Grootmoeder is de Ster, Preferente Ranja (v. Zeus). Zij bracht het 1.45 m. springpaard Humprey G (v. Berlin) en de goedgekeurde NRPS-kampioenshengst 2005 Triple (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve).


Overgrootmoeder de Keur, Preferente Manja (v. Jus de Pomme) bracht de 1.35 m. springpaarden Tanja (v. Kroongraaf) en Bobarde-E (v. Emilion).

Vader Arezzo VDL was als driejarige kampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek. Hij noteerde drie maal een negen voor reflexen, vermogen en aanleg als springpaard. Onder zijn amazone Jessica Kürten en ruiter Jur Vrieling behaalde hij meerdere Internationale overwinningen.


De nakomelingen van Arezzo VDL timmeren aan de weg.  Met inmiddels 6 goedgekeurde zonen, meerdere nakomelingen op Grand Prix niveau. Ook de jonge nakomelingen laten van zich horen zo won Jean Couture de Hendrix-competitie voor 5-jarigen en werd voor €245.000 verkocht in de DSHS veiling. Katokyboy HDH won de Hendrix-competitie voor 4-jarigen.  Jyllena werd in België Kampioen van de 5-jarige springpaarden en in Ierland werd Jardy Kampioen van de 5-jarige springpaarden. In 2017 werd Farah reservekampioen in het KWPN kampioenschap voor 7-jarigen en Guppie VDL werd 3e in het kampioenschap voor 6-jarigen. 


Op keuringen en kampioenschappen eindigen zijn dochters hoog. Larenchidee scoorde 83,5 punten voor haar IBOP en was Kampioen van de Jong KWPN keuring. Ogruso H werd reservekampioen van de springveulens van de CK Groningen en Linderella werd hier reservekampioen van de 3-jarige springmerries. In 2018 werd Nog Een Sinaa kampioen van de veulenkeuring in Tolbert en werd Kacper CJS reservekampioen van het ONNK voor driejarige springpaarden. In 2017 scoorde Julena 90 punten voor het vrijspringen en was reservekampioen van de CK Friesland. Jefrieda kreeg 85 punten voor het vrijspringen en was reservekampioen van de CK Groningen. Ialba VDL scoorde 90 punten voor het vrijspringen en werd 3e op de Nationale Merriekeuring. Foxanne Jr scoorde 88,5 punten voor haar IBOP en G-Karla-HBF kreeg 81 punten. Go Joed Jr werd Kampioen van het open Noord Nederlands kampioenschap vrij springen 2014.


Bron: VDL Stud

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. B. Smeets

Echt

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v