Panchavero W

Berlin x Carthago x Voltaire

Hengst

08-06-2020

Medium/Large

 
Panchavero W

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Een echte atleet..


Panchavero W is een hengst die opvalt door zijn atletische manier van bewegen en krachtige galop.


De keuze van de fokker voor de hengst Berlin komt niet zo maar uit de lucht vallen. De volle zus van moeder Caranka W Z is Chiara WZ zij is de moeder van het springpaard Zycalin W (v. Berlin) die door Patrick Lemmen succesvol werd uitgebracht in het 1.60m. In de merrielijn vinden we tevens het 1.55m. springpaard Ermindo W (v. Singapore) van Rolf-Göran Bengtsson.


Een veulen met veel potentie!

Moeder is de preferente merrie Caranka W Z (Carthago). Zij bracht al twee nakomelingen die op 1.30m. springen. Haar vader Carthago is een van 's werelds beste springpaarden. Met Jos Lansink won hij vele Grand Prix-prijzen en nam hij deel aan de Olympische spelen in 1996 en 2000.


Grootmoeder Laranka (v. Voltaire) is o.a. de moeder van de Elite-merrie Chiara WZ (v. Carthago) die in de USA wordt uitgebracht op 145-niveau en de moeder is van het 1.60m. springpaard Zycalin W, de merries Dolce Vita W Z (v. Douglas) en Verona W (V. Burggraaf) die beiden 1.40m. geklasseerd zijn en de hengst Cafino Z (v. Carthago) die op 150-niveau springt.

Vader is de indrukwekkende schimmelhengst Berlin. Hij was zeer succesvol met zijn ruiter Gerco Schröder. Zij werden o.a. Nederlands kampioen in 2006, 1e in de Grand Prix La Coruña, 1e in de Grand Prix Verona, 2e in de Super League Barcelona en 2e inde Grand Prix Helsinki. Daarnaast hielp hij het Oranjeteam op het WK in 2006 en het EK in 2007 aan het goud.


De nakomelingen van Berlin mogen er zijn. Hij staat aan de wieg van vele internationale Grand Prix paarden.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. A.P. de Wit

Reuver

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v