Call me lucky

Call me number one x Cicero Z x Casco

Hengst

2-4-2021

M/L

 
Call me lucky

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

In de directe merrielijn van Call me Lucky vinden we de sportpaarden Con Corrado (v. Corrado I) - 1.50 m., Cleopatra (v. Zannini R) - 1.40 m. en de hengst Charmantino (v. Cascavelle) - 1.60m.

Moeder is de jonge merrie Call me Handsome Z (v. Cicero Z van Paemel). Call me Lucky is haar eerste nakomeling.


Grootmoeder Vilany heeft met haar internationaal springende nakomelingen Con Corrado (v. Corrado I) - 1.50m. en Cleopatra (v. Zannini R) - 1.40 m. al aangetoond veel springtalent aan haar nakomelingen door te geven.


Overgrootmoeder is de Holsteiner merrie U-Laforet (v. Landgraf) zij bracht het internationale 1.60m. paard Saforet (v. Lord Lepanto). Haar dochter Eila (v. Rocco) gaf op haar beurt weer de 1.60m. geklasseerde hengst Charmantino (v. Cascavelle).

Vader is de hengst Call me number one (v. Cornet Obolensky). 


En “number one” is hij vaak geweest, tijdens zijn carrière onder het zadel van Richie Moloney in de USA. Deze schimmel hengst voert het bloed van topvererver Cornet Obolensky en stempelhengst Landadel in zijn pedigree. Met moeder Lucie lijkt het begin van een succesvol stammetje gemaakt. 


Nakomelingen doen het uitstekend in de sport én fokkerij. Call Me Number One is de echte uitschieter. Zijn oudste nakomelingen zijn nog maar 12 jaar en van het beperkte aantal zijn er reeds 9 actief van 1m45 tot 1m60 niveau.


Bron: KI Het Bokt

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. C. v.d. Heijden/ Dhr. P. Rijkers

+31 (0)6 - 53740196 / +31 (0)6 - 51415580

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!