Sparkling Silver

Cero Blue TN x Grandorado TN x Radisson

Hengst

14-5-2022

L

 
Sparkling Silver

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

VERKOCHT!


Een veulen uit de merrielijn van onder andere:

 1.45 m. paard Fendiela - Declan Irvine, 

1.60m. springpaard Utopias (v. Andiamo)

1.60 m. springpaard Daddy Cool - Vladimir Beletskiy

Moeder is de jonge grootramige D-OC merrie Lucky Lady (v. Grandorado TN). Sparkling Silver is haar tweede nakomeling.


Grootmoeder is de Ster, PROK merrie Zendiela (v. Radisson). Zij staat aan de wieg van de 2e bezichtigingshengst Joris (v. Rascin), het internationale 1.45 m. paard Fendiela (v. Caleandro) en internationale 1.60m. hengst Daddy Cool (v. Douglas).


Overgrootmoeder Brendiela (v. Zeus) bracht het CCI 4* paard Untouchable (v. Orame), de 2e bezichtigingshengst en 1.35m. paard Legoist (v. Hugo) en de 3e bezichtings- en internationale 1.40 m. hengst Aldhers (v. Jumbo-Jet).

Vader Cero Blue TN is gefokt uit één van de meest prestatierijke moederlijnen van Duitsland; zijn excellente pedigree gaat namelijk terug op de wereldberoemde merrie Fein Cera. Deze Landadel-dochter sprong onder Peter Wylde op het allerhoogste niveau en won individueel brons op de Wereldruiterspelen in Jerez de la Frontera in 2002. In de befaamde ruiterwissel kwam Fein Cera als allerbeste paard naar voren en werd in Jerez officieel gekroond als beste springpaard ter wereld.


Cero Blue TN combineert zijn fantastische moederlijn met zijn veelbelovende vader Chacoon Blue. Deze Chacco Blue-zoon wordt door velen als één van de opvolgers van zijn beroemde vader gezien en lijkt zijn klassieke manier van springen, rijdbaarheid en het vermogen van Chacco Blue door te geven aan zijn nakomelingen. Cero Blue TN’s grootvader Balou du Rouet mag gezien geworden als één van de beste springhengsten van dit moment met tal van nakomelingen op het hoogste niveau.

De grootmoeder van Cero Blue TN, Zera, sprong op 1.60m-niveau onder Pato Muente en later Victoria Vargas; Zera werd wereldberoemd toen zij in 2017 de Derby van Hamburg wist te winnen. Zera’s grootmoeder is de beroemde Fein Cera van Peter Wylde, wiens moeder Cera ook al op 1.60m-niveau sprong onder Paul Darragh en Otto Becker. Daarnaast stond Fein Cera aan de basis van het olympische springpaard Ornellaia van John Whitaker en Peter Moloney, de dekhengst By Cera d’Ick en het Grand Prix-springpaard Echo of Light – ook succesvol onder John Whitaker.

Op de Oldenburger Hengstenkeuring toonde Cero Blue TN zijn aansprekende type en lichtvoetige galoppade gecombineerd met een uitstekende manier van springen. Cero Blue TN springt met een uitstekende techniek, keer op keer goed met de schoft omhoog en toont daarbij veel vermogen.


Bron; Team Nijhof

Video

Vraagprijs:

VERKOCHT!

 
Fokker

Dhr. P. van den Hurk

Beek en Donk

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!