Cornell SZ

Comilfo Plus Z x Hornet Rose x Esteban

Hengst

21-03-2021

Medium

 
Cornell SZ

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

DIT VEULEN IS GESELECTEERD VOOR VEULENVEILING DRONTEN


Een toekomstige kampioen...


Cornell S Z is een springveulen met uitstraling. Een scherp veulen met een winnaars mentaliteit.


Uit de merrielijn van Africa (v. Guidam) 1.60m. -  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve) en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).

Moeder is de Keur merrie Hyjade S Z (v. Hornet Rose). Zij werd op 1.10 m niveau in de sport uitgebracht en werd al snel voor de fokkerij ingezet. Bij haar merrietest noteerde ze tweemaal het cijfer 8 voor vermogen en instelling. Hyjade S Z  is moeder van het internationale 1.45 m. springpaard Fade-S (v. Andiamo).


Grootmoeder Jade (v. Esteban) bracht de 1.35 m. Elite, Sport-spr. merrie Ushi S (v. Heartbreaker) welke succesvol in het 1.35 m. werd uitgebracht. Tevens bracht zij het 1.25 m. Internationaal springpaard Zephyr S (v. Mermus R).   


In de merrielijn vinden we keur aan internationale springpaarden, waaronder Africa (v. Guidam) internationaal 1.60m. -  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve)  en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).

De oudste zonen en dochters van Comilfo Plus Z (v. Comme il faut) staan aan het debuut van hun internationale doorbraak. Stuk voor stuk zijn ze sportief gebouwd, hebben afdruk en zijn moderne atleten met vermogen en razendsnelle reflexen. Ze zijn lichtvoetig en het zijn dé sportpaarden die ruiters vandaag nodig hebben om moeiteloos en snel de zwaarste parcours te overwinnen. Geen wonder dan ook dat de Comilfo Plus Z nakomelingen erg gezocht zijn en wereldwijd hun nieuwe stallen vinden. Eén van die transatlantische transfers was er recent voor Copycat Z, de jonge superster die op Stoeterij Zangersheide geboren werd en verkocht werd aan de Amerikaanse amazone Jennifer Gates. Ook toont Comilfo Plus Z zich een belangrijk ‘hengstenvader’ en kreeg hij reeds verschillende zonen gekeurd voor dekdienst. Zijn zoon Commil Champ Z werd eind 2020 reservekampioen in Vechta en werd op de hengstenveiling voor maar liefst € 140.000 verkocht!


Bron: Zangersheide

Vraagprijs:

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!