Cara-Sarona SZ

Comilfo Plus x Lancelot x Farn

Merrie

21-04-2021

M

 
Cara-Sarona SZ

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Cara-Sarona is een veulen die met souplesse en veel kracht van de grond galoppeert. Een aansprekend veulen uit de moeder van de goedgekeurde en 1.40m. geklasseerde hengst Hero van de Akkerhoeve (v. Vittorio)

Moeder is de Elite, prestatie merrie Sarone. Zij bracht een Z1 dressuurpaard van San Remo, een internatonaal 1.30 m. paard van Unaniem, het Internationaal CCI3 eventingpaard Balmoral (v. Co-Pilot) en de AES goedgekeurde hengst en internationaal 1.40 m. geklasseerde hengst Hero van de Akkerhoeve (v. Vittorio).


Grootmoeder is de Keur, Preferente merrie Zarona. Ze is de halfzus van de bij het KWPN-NA goedgekeurde hengst Rococo (v. Ganimede xx). Zarona bracht naast Sarone het Lichte Tour dressuurpaard Wobelisk (v. Obelisk), de Ster, EPTM merrie Zarona (v. Sam R) en de 3e bezichtingshengst Kanu (v. Glendale).

De oudste zonen en dochters van Comilfo Plus Z (v. Comme il faut) staan aan het debuut van hun internationale doorbraak. Stuk voor stuk zijn ze sportief gebouwd, hebben afdruk en zijn moderne atleten met vermogen en razendsnelle reflexen. Ze zijn lichtvoetig en het zijn dé sportpaarden die ruiters vandaag nodig hebben om moeiteloos en snel de zwaarste parcours te overwinnen. Geen wonder dan ook dat de Comilfo Plus Z nakomelingen erg gezocht zijn en wereldwijd hun nieuwe stallen vinden. Eén van die transatlantische transfers was er recent voor Copycat Z, de jonge superster die op Stoeterij Zangersheide geboren werd en verkocht werd aan de Amerikaanse amazone Jennifer Gates. Ook toont Comilfo Plus Z zich een belangrijk ‘hengstenvader’ en kreeg hij reeds verschillende zonen gekeurd voor dekdienst. Zijn zoon Commil Champ Z werd eind 2020 reservekampioen in Vechta en werd op de hengstenveiling voor maar liefst € 140.000 verkocht!


Bron: Zangersheide

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nuenen

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!