Piarado

Diarado x Contender x Larome

Hengst

21-06-2020

Medium/Large

 
Piarado

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Piarado is een sterk correct gebouwd veulen. Hij draaft en gallopeert met eenvoudig gemakt.

Een veulen die ontspringt uit de Hannoveraanse Schneiderin stam.


Moeder is de Staatspremie merrie Camiara zij werd zelf op 1.20m. uitgebracht in de sport. Ze staat aan de wieg van het 1.30m. springpaard Hamiara (v. Mr. Blue), het internationale 1.45m. springpaard Dragon (v. Canturo) en de bij het AES goedgekeurde hengst Farfan (v. Mr. Blue) die op internationaal 1.40m. wordt uitgebracht.


Grootmoeder Lara Amiga (v. Larome) bracht naast Camiara het 1.30m. paard Comander 8 (v. Colander).


Overgrootmoeder Amiga II (v. Ahorn) bracht de Verbandspremie merrie Carmen Jones (v. Contender) die op 1.60m. in de sport werd uitgebracht. Zij bracht op haar beurt het internationale 1.35m. paard Gipsy Girl de Tijl (v. Lord Z) en het internationale 1.40 m. paard Chanel de Tijl Z (v. Casall ASK).Vader is de zwarte springparel Diarado. Hij was de kampioen van de hengstenkeuring en de verrichtingstest en inmiddels behoord hij al op jonge leeftijd tot de top 20 van de WBFSH ranking.


De nakomelingen van Diarado maken veel indruk. Hij heeft al meer dan 50 goedgekeurde zonen. Een groot aantal van zijn nakomelingen lopen inmiddels internationaal op 1.60m.. Waaronder Eldorado S (Jeroen Dubbeldam),  Dicas (Margie Goldstein-Engle) en Don Diarado (Maurice Tebbel).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. G. van der Winkel

Smakt

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v