Pamona

Diarado x Numero Uno x Animo

Merrie

06-06-2020

Medium

 
Pamona

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Pamona is een correct gebouwd springveulen. Zij stamt uit een merrielijn met vele sportpaarden en is zeer interessant voor sport en fokkerij.

Moeder is de Ster, EPTM-springen en prok-gekeurde merrie Kamona (v. Numero Uno). Pamona is haar eerste nakomeling.


Grootmoeder is de Preferente merrie Ramona (v. Animo). Zij bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Famona (v. Numero Uno), het 1.35m. paard Vulcano (v. Orlando) en het internationale 1.40m. paard Camona (v. Vleut).


Overgrootmoeder Katinka (v. Calypso) bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Utopia (v. Andiamo), de KWPN tweede bezichtiging hengst Windsor (v. Krunch de Breve), het 1.55m. paard Virginia (v. Andiamo) en het internationale 1.55m. paard Diablo (v. Andiamo).

Vader is de zwarte springparel Diarado. Hij was de kampioen van de hengstenkeuring en de verrichtingstest en inmiddels behoord hij al op jonge leeftijd tot de top 20 van de WBFSH ranking.


De nakomelingen van Diarado maken veel indruk. Hij heeft al meer dan 50 goedgekeurde zonen. Een groot aantal van zijn nakomelingen lopen inmiddels internationaal op 1.60m.. Waaronder Eldorado S (Jeroen Dubbeldam),  Dicas (Margie Goldstein-Engle) en Don Diarado (Maurice Tebbel).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. G. van der Winkel

Smakt

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v