Daisy Z

Don VHP Z x Quality Time TN x Burggraaf

Merrie

18-03-2020

Medium/Large

 
Daisy Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

De attitude van een winnaar...

 

Daisy Z valt direct op door haar zelfbewuste stabiele karakter. Met veel balans en zelfhouding galoppeert ze door de baan. Dit gecombineerd met haar correcte bouw is ze absoluut een toekomstige topper voor sport en fokkerij.

Moeder Ischa is een ster, prok, IBOP (spr), D-OC merrie van de 1.60 m. geklasseerde hengst Quality Time TN (v. Quantum). Onder ruiter Jeroen Dubbeldam werd hij o.a. Nederlands kampioen en zette de grote prijs van San Patrignano op zijn naam.

 

Grootmoeder, de Elite EPTM (spr.) merrie Atlanta H (v. Burggraaf) bracht de internationaal 1.35m. merrie Florence (v. Quasimodo Z) en de internationaal 1.40m. geklasseerde ruin Hidalgo (v. Inshallah de Muze). Atlanta H was bij de merrietest in Sleen de beste van de driejarige merries met een puntentotaal van 80. Zij viel op met haar atletische galop, goede reflexen en een heel fijn lichaamsgebruik.

Overgrootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Paula (v. Damiro). Zij bracht het 1.35 m.  springpaard Unforgettable (v. Peter Pan), de internationaal 1.40 m.  geklasseerde voorlopig keur merrie Edition Uno H en de voor het verrichtingsonderzoek aangewezen en 1.45 m. springende hengst Galvano H, waarvan bij beide de hengst Numero Uno voor het vaderschap tekende. De broer van Paula, de 1.60 m geklasseerde hengst Nirvana V (v. Burggraaf) is bij het NRPS en Selle Français goedgekeurd als dekhengst. 

Vader is de onder Harrie Smolders zeer goed presterende hengst Don VHP Z N.O.P (Diamant de Semilly x Voltaire). Hij noteerde al vele internationale successen, waaronder de winst in de Nations Cup in Barcelona, een zilveren medaille op het Europees Kampioenschap in Gothenburg, een tweede plaats in de Grand Prix van de Global Champions Tour (GCT) in Rome. In 2019 noteerde hij de overwinning in de GP van Knokke, een tweede en respectievelijk een derde plaats in de GP van de GCT in Miami en Mexico en een tweede plaats in de GP van Brussel.

 

Zijn goede prestaties leverde hem een nominatie op voor de Olympische Spelen in Tokyo en mag hij sindsdien de letters N.O.P. (Nederlands Olympiade Paard) achter zijn naam zetten.

Don VHP Z is een grootramige hengst met een enorm vermogen en een fantastisch karakter, welke hij doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. Erika Bolluijt

+31 (0)6 21516976

Kortgene

Nederland

Cavalo Stal- en Weidetechniek

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v