NN

Emerald x Casall x Carthago

Hengst

16-04-2019

Large

 
NN

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Born to fly high...

Een toptalent voor de professional. Hij galoppeert gemakkelijk met veel balans en laat ook al zien dat hij met veel kracht van de grond springt (bekijk de video tot het einde ;-)

Dit fantastische veulen is familie van 1.60 m. paarden H&M Chilli Willi - Nicola Philipaerts, Camiro - Tony Andre Hansen en Glock's Cognac Champblanc - Gerco Schröder.

Moeder is de jonge Holsteiner-merrie Grace Kelly (Casall x Carthago). Haar vader Casall (Caretino x Lavall I) is een van Holsteiner's beste hengsten, zowel in sport als in fokkerij. Hij heeft meerdere nakomelingen in de topsport nagelaten en bijna 50 goedgekeurde zonen, zoals Casallo Z, Cristallo en Alicante.

 

Grootmoeder L-CInderella (Carthago) sprong zelf op 1,50 m. niveau. Ze is moeder van het 1.60 m. springpaard Cinca 3 (Casall), de 1,35 m. merrie Fee (Casall) en de 1,30 m. Supertof van de Helle (Stakkato).

 

Overgrootmoeder Caletta VIII (Lord x Cor de la Bryere) is moeder van de Holsteiner goedgekeurde en 1,60 m. springhengst H&M Chilli Willi (Casall) die succesvol is met zijn ruiter Nicola Philippaerts en deelnam aan de FEI World Equestrian Games in Tryon in 2018. Ze is ook moeder van de 1.60 m. paard Camiro (Cassini I) die in 2008 op de Olympische Spelen in Being sprong met Tony Andre Hansen (Nor).

 

Deze nakomelingen van deze fantastische merrie Caletta VIII produceerde daarnaast talloze springpaarden die 1,40 m en hoger springen. Waaronder 1.60 m. springpaard Glock's Cognac Champblanc (Clearway x Caretino x Lord) die met zijn ruiter Gerco Schröder een van de finalisten was op de FEI World Cup in Las Vegas in 2015.

Emerald (Diamant de Semilly-Carthago), de sportpartner van Harrie Smolders, was reservekampioen van de Wereldkampioenschappen voor zesjarige, finalist van de Olympische Spelen in Rio en won vele CSI vijfsterren Grand Prix.

 

De oudste nakomelingen van Emerald springen al met veel succes, zoals Igor (Emerald x Nabab de Reve), die in 2017 reservekampioen was van de Belgische kampioenschappen met Jos Verlooy en Jeunesse van't Paradijs (Emerald x Heartbreaker), de springpartner van Lorenzo de Luca.

 

In 2017 werd een embryo van de combinatie van Emerald en Harrie Smolders voormalig succesmerrie Walnut de Muze (Nabab de Reve x Chin Chin) verkocht in een Horseman Auction voor 60.000 euro!

Vraagprijs:

Op aanvraag

Locatie:

Regio Helmond

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v