Ocean S

Gaspahr x Lupicor x Sit this one out xx

Merrie

24-06-2019

Medium

 
Ocean S

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Om de kracht van het anker te voelen moet men de storm trotseren!

Ocean S is de naam van dit zeer sterk gebouwde merrieveulen. Ze galoppeert met veel kracht van de grond. Ze staat hoog in het bloed. Met een percentage van bijna 47% volbloed is ze niet alleen interessant als springpaard, maar zeker ook als eventer.

Moeder Elvira S is een KWPN elite merrie die haar merrietest met 76 punten heeft afgelegd. Ze is zelf in het 1.10 m springen uitgebracht, waarna ze is ingezet voor de fokkerij. Haar vader is de hengst Lupicor die tot de absolute top van de Duitse fokkerij behoort. 

Vader is de nog jonge hengst Gaspahr (v. Berlin) die in het 1.40 m. springen wordt uitgebracht. Gaspahr geeft zijn kracht, oneindige vermogen en zijn werkwilligheid door aan zijn nakomelingen. De vader van Gaspahr is de geweldige hengst Berlin (v. Cassini I). Hij is een echte atleet die met zijn ruiter Gerco Schröder mooie successen behaalde. Op de Wereldkampioenschappen in 2006 in Aken en de Europese kampioenschappen in 2007 in Mannheim hielp Berlin het Nederlandse team in beide gevallen het team goud te behalen.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. van Santvoort

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v