Pearl Jam

Grandorado TN x Casco x Landgraf I

Hengst

06-04-2020

Medium/Large

 
Pearl Jam

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Sterke athleet..


Pearl Jam rockt! Hij galopeert met veel balans en kracht en is daarnaast nog eens bloedmooi.

Een echte athleet uit een moeder die het internationale 1.50m. springpaard Con Corrado (v. Corrado I) en het internationale 1.40m. paard Cleopatra (v. Zannini R) bracht!

Moeder Vilany heeft met haar internationaal springende nakomelingen Con Corrado (v. Corrado I) - 1.50m. en Cleopatra (v. Zannini R) al aangetoond veel springtalent aan haar nakomelingen door te geven.


Grootmoeder is de Holsteiner merrie U-Laforet (v. Landgraf) zij bracht het internationale 1.60m. paard Saforet (v. Lord Lepanto). Haar dochter Eila (v. Rocco) gaf op haar beurt weer de 1.60m. geklasseerde hengst Charmantino (v. Cascavelle).

Vader Grandrodo TN ontwikkeld zich als een fenomeen. Hij werd in 2014 kampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek met 85,5 punten. De Eldorado van de Zeshoek nakomeling is een hengst met veel power, voorzichtigheid en instelling. Op het WK jonge springpaarden sprong hij dan ook naar het Zilver en won hij met zijn ruiter Willem Greve in 2019 de Youngster Tour in Neumünster.


Uit zijn eerste jaargang nakomelingen werden reeds twee hengsten goedgekeurd en ontwikkelt hij zich in de fokkerij tot een opvallende vererver.
Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. Corinna van der Heijden

+31 (0)6 - 53740196

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v