Presto M

Herald III x Cardento x Narcos II

Hengst

28-04-2020

Large

 
Presto M

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Het is volbloed wat de klok slaat...


Presto M is een springveulen met een hoog percentage Engels Volbloed is zijn aderen. Hij galoppeert met kracht en draaft met eenvoudig gemak. Hij is zeer interessant voor de springsport, maar zeker voor de eventing ruiters en amazones.


Uit de merrielijn van de internationale 1.50m. springpaarden Zingaro Z (v. Zandor Z) en Urchin (v. Chin Chin) en het CSI2* Eventing paard Zoe Zingaro Z (v. Zandor Z).

Moeder is de jonge 4 jarige merrie La Trappe M. Zij is een nakomeling van de Holsteiner hengst Cardento (v. Capitol I). Naast zilveren medailles op het WK, EK en de Olympische spelen levert hij grote prestaties in de fokkerij en heeft hij meer dan 25 nakomelingen die op 1.60m. niveau in de sport presteren.


Grootmoeder is de Elite, prestatie, sport merrie Praline M. Zij liep zelf op 1.30m. niveau in de sport en is moeder van het internationale springpaard Breitling M (v. Verdi TN) en het 1.50m. springpaard Zingaro Z (v. Zandor Z) en het CSI2* eventing paard Zoe Zingaro Z (v. Zandor Z).

Vader Herald III is een nakomeling van de volbloed hengst Heraldik xx die veruit de best fokkende volbloed hengst is van de afgelopen 25 jaar. Hij gaf meerdere Grand Prix springpaarden, maar ook het Grand Prix dressuurpaard H-Ekwador. Hij stond dan ook lang op de derde plaats in de WBFSH ranking lijst als vader van eventing paarden. 


Herald III presteerde zelf op het allerhoogste niveau met verschillende ruiters, waaronder Markus Beerbaum, Erik Lamaze en Meredith Michaels-Beerbaum en was o.a. 1e in de Nations Cup in Barcelona en 1e in de Grand Prix Vejer de la Frontera en in de Grand Prix Saint Lo.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. H. Meulendijks

Son en Breugel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v