Odyle S

Kannan x Contender x Acorado I

Merrie

23-05-2019

Large

 
Odyle S

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Deze mooi in het model staande dochter van Kannan galoppeert met veel balans. Gecombineerd met haar fijne karakter heeft ze alle kwaliteiten voor de springsport.

Moeder van dit mooie merrieveulen is Zatender. Zij stamt af van de beste Holsteiner hengsten Contender en Acorado I. Ze is een halfzus van de AES goedgekeurde hengst Hyperion S (Tornesch).

 

Contender, is een van de beste zonen van Cor de la Bryère, leefde bijna tot een respectabele leeftijd van 30 jaar en heeft zijn prachtige bouw, springcapaciteiten en rijdbaarheid van wereldklasse nagelaten aan een groot aantal nakomelingen en 127 goedgekeurde zonen, zoals Contendro en Canabis Z. Op het hoogste niveau van sport vind je o.a. Marco Kutcher's Olympisch bronzen medaillewinnaar en Europees kampioen Montender, Meredith Michaels-Beerbaums Checkmate en Ludger Beerbaums geweldige merrie Chiara.

Kijkend naar de stamboom van Kannan is het alsof je de eregalerij van de hengsten van het KWPN en de Franse en Duitse stamboeken opsomt met een vleugje volbloed: Voltaire, Nimmerdor, Gotthard, Farn, Le Mexico, ze zijn er allemaal!

 

Kannan zijn carriere had een trage start. Hij kwam niet door de 1e bezichting van de KWPN hengstenkeuring. Na een succesvolle sportcarrière met de winst in meerdere Grote Prijzen werd hij in 2011 pas op 19 jarige leeftijd erkend door het KWPN. 

 

Vandaag de dag is Kannan een van de meest populaire hengsten ter wereld en geeft alle eigenschappen die een topspringpaard nodig heeft door aan zijn nakomelingen: reikwijdte, karakter, kracht en een goede mindset. Het is geen wonder dat Kannan al tientallen jaren aan de top van de WBFSH-ranglijst staat. Beroemde nakomelingen zijn o.a. Molly Malone, Nino de Buissonnets, Quabri de l’sle om er maar een paar te noemen. MetKannan in de stamboom van je veulen wordt de lat meteen hoger!

Vraagprijs:

Op aanvraag

Locatie:

Regio Eindhoven

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v