Paroma

Kannan x Numero Uno x Animo

Merrie

02-04-2020

Medium/Large

 
Paroma

youtube_logo.png

VERKOCHT!


Paroma is een grootramig merrieveulen van de tophengst Kannan. Ze gallopeert met veel balans en kracht. Een zeer interessant veulen voor sport en fokkerij.

Moeder is de Elite, IBOP-spring merrie Famona (v. Numero Uno). Zij noteerde bij haar IBOP-test een puntentotaal van 81. Met 2x een 8,5 voor haar rijdbaarheid en instelling en 5 x een 8 voor haar galop, reflexen, techniek, vermogen en aanleg als springpaard.


Grootmoeder is de Preferente merrie Ramona (v. Animo). Zij bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Famona (v. Numero Uno), het 1.35m. paard Vulcano (v. Orlando) en het internationale 1.40m. paard Camona (v. Vleut).


Overgrootmoeder Katinka (v. Calypso) bracht de Elite, IBOP-spr. merrie Utopia (v. Andiamo), de KWPN tweede bezichtiging hengst Windsor (v. Krunch de Breve), het 1.55m. paard Virginia (v. Andiamo) en het internationale 1.55m. paard Diablo (v. Andiamo).

Kijkend naar de stamboom van Kannan is het alsof je de eregalerij van de hengsten van het KWPN en de Franse en Duitse stamboeken opsomt met een vleugje volbloed: Voltaire, Nimmerdor, Gotthard, Farn, Le Mexico, ze zijn er allemaal!


Kannan zijn carriere had een trage start. Hij kwam niet door de 1e bezichting van de KWPN hengstenkeuring. Na een succesvolle sportcarrière met de winst in meerdere Grote Prijzen werd hij in 2011 pas op 19 jarige leeftijd erkend door het KWPN.


Vandaag de dag is Kannan een van de meest populaire hengsten ter wereld en geeft alle eigenschappen die een topspringpaard nodig heeft door aan zijn nakomelingen: reikwijdte, karakter, kracht en een goede mindset. Het is geen wonder dat Kannan al tientallen jaren aan de top van de WBFSH-ranglijst staat. 


Beroemde nakomelingen zijn o.a. Molly Malone, Nino de Buissonnets, Quabri de l’sle om er maar een paar te noemen. Met Kannan in de stamboom van je veulen wordt de lat meteen hoger!

Vraagprijs:

VERKOCHT!

 
Fokker

Dhr. G. van der Winkel

Smakt

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v