Pennsylvania

Komme Casall TN x Mr. Blue x Quidam de Revel

Merrie

26-05-2020

Medium

 
Pennsylvania

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!


Een talent voor sport en fokkerij...


Pennsylvania combineert haar correcte bouw met een krachtige atletische galop, waarin ze met een eenvoudig gemak schakelt.


Een merrieveulen uit de Molga-stam met een waslijst aan goed presterende springpaarden.

Moeder is de jonge 4 jarige merrie Lean on me. Haar vader Mr. Blue en grootvader Quidam de Revel zijn fenomenen op zich. Mr. Blue boekte vele successen onder zijn ruiter Bert Romp. Hij leverde meerdere 1.60m. springpaarden en goedgekeurde hengsten waarvan Zirocco Blue VDL - Jur Vrieling en Plot Blue - Marcus Ehning de opvallendste zijn. Grootvader Quidam de Revel hoeft maar voor weinigen een introductie. Een uitzonderlijke hengst die van grote invloed is op de springpaarden fokkerij en sport.


Grootmoeder is de voorlopig keur merrie Cuidam's Olga M zij bracht twee 1.30m. paarden en de internationaal 1.40m. springende Chakira Z (v. Crown Z).


Overgrootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Kyolga (v. Ramiro Z). Ze sprong zelf op 1.35m. niveau en staat aan de wieg van het 1.40m. paard Emolga II M, het 1.45m. paard Zydalgo M, het 1.50m. springpaard Wyolga M en de jonge goedgekeurde KWPN hengst Just One (v. Toulon).

Vader is de KWPN verrichtingstopper Komme Casall TN. Hij slaagde voor het verrichtingsonderzoek met 86,5 punt. Hij ontving daarbij driemaal een 9, voor zijn vermogen, instelling en rijdbaarheid.


Zijn vader Comme il Faut (v. Cornet Obolensky) behoort tot één van de beste springpaarden ter wereld. Zijn moeder is dan ook niemand minder dan de legendarische merrie Ratina Z.


De Holsteiner moederlijn van Komme Casall bracht al vele goedgekeurde hengsten, waaronder Coriano, Diarado en Corofino I.


Komme Casall lijkt dan ook alles in huis te hebben voor sport en fokkerij.

Vraagprijs:

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

 
Fokker

Mw. Corinna van der Heijden

+31 (0)6 - 53740196

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v