Landon S Z

Levisto Z x Contender x Acorado I

Hengst

2020

Medium/Large

 
Landon S Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Landon S Z is een langgelijnd hengstveulen die met souplesse beweegt. Een veulen die afstamt van de zeer gewilde en werkwillige Levisto Z en de top Holsteiner hengst Contender.


Moeder  is Zatender. Zij stamt af van de beste Holsteiner hengsten Contender en Acorado I. Ze is een halfzus van de AES goedgekeurde hengst Hyperion S (Tornesch).

 

Haar vader Contender, is een van de beste zonen van Cor de la Bryère, leefde bijna tot een respectabele leeftijd van 30 jaar en heeft zijn prachtige bouw, springcapaciteiten en rijdbaarheid van wereldklasse nagelaten aan een groot aantal nakomelingen en 127 goedgekeurde zonen, zoals Contendro en Canabis Z. Op het hoogste niveau van sport vind je o.a. Marco Kutcher's Olympisch bronzen medaillewinnaar en Europees kampioen Montender, Meredith Michaels-Beerbaums Checkmate en Ludger Beerbaums geweldige merrie Chiara.

Vader is de spijkerharde hengst Levisto Z (v. Leandro x Carolus I). De hengst sprong zelf op 1.60m. niveau met zijn amazone Judy-Ann Melchior en wonnen samen tweemaal de "Sires of the World" competitie in Lanaken. Hij staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit en instelling. 


Levisto Z bracht al meer dan 22 nakomelingen op 1.60m. niveau en meer dan 30 goedgekeurde hengsten. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 28536

Nederwetten (Gemeente Nuenen)

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v