Otis W

Poker de Mariposa x Carthago x Voltaire

Hengst

04-05-2019

Large

 
Otis W

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Een topkwaliteit hengstveulen van formaat

Otis W is een grootramig, sterk en atletisch gebouwd hengstveulen met een rustig en vriendelijk karakter. Hij galoppeert met veel kracht van de grond. Hij is een nakomeling uit de bekende en bewezen Bryolita-stam. In de directe merrielijn vinden we o.a. het 1.60 springpaard Zycalin W (v. Berlin) van Patrick Lemmen en het 1.50 springpaard Ermindo W (v. Singapore) van Rolf-Göran Bengtsson.

Moeder Caranka II W Z (Carthago) is een KWPN-ster, prok merrie en werd in het 120 uitgebracht, totdat ze haar carriere vroegtijdig moest beëindigen door een blessure. Haar vader is Carthago een van 's werelds beste springpaarden. Met Jos Lansink won hij vele Grand Prix-prijzen en nam hij deel aan de Olympische spelen in 1996 en 2000.

 

Grootmoeder Laranka (Voltaire) is o.a. de moeder van de Elite-merrie Chiara WZ (Carthago) die in de USA wordt uitgebracht op 145-niveau, Cafino Z (Carthago) die op 150-niveau springt en de preferente merrie Caranka WZ (Carthago). Zij bracht al twee 130 springpaarden en is de volle zus van de moeder van Otis W - Caranka II WZ (Carthago).

Vader Poker de Mariposa is de zoon van de top hengst Nabab de Reve (Quidam de Revel x Jalisco B) en de merrie Ilena de Mariposa (Berlin x For Pleasure). Hij is een van de meest interessantste jonge hengsten van zijn jaargang. Hij werd in 2018 reserve kampioen van de BWP hengstenkeuring.

Poker de Mariposa is door fokkers veel ingezet op hun top merries. Zijn vader Nabab de Reve bracht nakomelingen zoals Vigo d'Arsouilles en Cashmir van het Schuttershof die op het hoogste niveau presteren. De verwachtingen van zijn zoon Poker de Mariposa zijn dan ook hoog. Zijn eerste nakomelingen lijken veelbelovend met een correcte bouw, beweging en karakter. Twee veulens van Poker de Mariposa werden onlangs geveild in Ommen en Münster voor respectievelijk 15.000 en 17.000 euro.

De merrielijn van Poker de Mariposa is van hoge kwaliteit. Zijn moeder Ilena de Mariposa sprong zelf in het 1.55 m. Zij is op haar beurt de dochter van Flora de Mariposa. Zij is een van de beste springpaarden van de wereld en won Team goud met Pénélope Léprevost uit Frankrijk op de Olympische spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Vraagprijs:

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Locatie:

Regio Roermond

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v