Roan

Qlassic Bois Margot x Clarence I x Roulette

Hengst

15-4-2021

M/L

 
Roan

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Gegarandeerd een springpaard...


Roan is een sterk gebouwd veulen met een fantastische bespiering en een krachtige galop. Hij stamt uit een merrielijn die garant staat voor springpaarden op hoog niveau.

Moeder is Chouette WP Z is een nakomeling van de Holsteiner Premiehengst Clarence I (v. Carano). Hij is de halfbroer van Casall (v. Caretino) die onder zijn ruiter Rolf Göran Bengtsson tot groote hoogte steeg . Clarence I werd reservekampioen op de Holsteiner hengstenkeuring en als jong paard met succes uitgebracht door de Belgische topruiter Gregory Wathelet. Een blessure maakte helaas vroegtijdig een einde aan zijn sportcarriere. 


Grootmoeder is de Prestatie merrie Roulette (v. Calvados) zij is een echte springpaardenmaker! Ze leverde het internationale 1.35m. paard Glamourgirl (v. Pino), het 1.40m. paard Viola B (v. Quick Star), de internationale 1.45m. paarden. Picobella (v. Pino) en Zoulette (v. Lupicor) en de  internationale 1.50m. springpaarden Eldorado WP Z (v. Eldorado v.d. Zeshoek), D'Artagnan (v. Numero Uno), Astile B (v. Numero Uno).

Vader is de Franse tophengst Qlassic Bois Margot (v. L'Arc de Triomph) die onder Simon Delestre meerdere grote prijzen op zijn naam zette, waaronder de overwinning in de Wereldbeker wedstrijd in Mechelen in 2014, de grote prijs van Bordeaux in 2016 en won hij in 2013 en 2016 de Global Champions Tour wedstrijd in Mechelen. Met zijn grote aantal klasseringen is Qlassic Bois Margot één van de best verdienende Franse hengsten.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. B. Jansen

+31 (0)6 - 122 54 668

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!