Por Favor

Qlassic Bois Margot x Verdi x Animo

Hengst

14-05-2020

Medium/Large

 
Por Favor

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Alstublieft...


Een uniek veulen van de Franse top hengst Qlassic Bois Margot en wat voor eentje!

Een prachtig sterk en atletisch gebouwd hengstveulen met een super galop.


Uit de merrielijn van de NRPS goedgekeurde hengst Ziezo Blue (v. Zeppe Blue) en het 1.40m. springpaard Gaucho (v. Verdi TN) - Bianca Schoenmakers

Moeder is de Ster, voorlopig keur merrie Eminka zij is een nakomeling van de onder Michael van der Vleuten tot de absolute wereldtop behorende hengst Verdi TN (v. Quidam de Revel). Por Favor is haar tweede nakomeling. 


Grootmoeder is de Ster, prestatie, sport-springen merrie Ranimora. Zij sprong zelf op 1.30m. niveau en bracht de goedgekeurde NRPS hengst Ziezo Blue (v. Zeppe Blue) en het internationale 1.40m. springpaard Gaucho (v. Verdi TN).

Vader is de Franse tophengst Qlassic Bois Margot (v. L'Arc de Triomph) die onder Simon Delestre meerdere grote prijzen op zijn naam zette, waaronder de overwinning in de Wereldbeker wedstrijd in Mechelen in 2014, de grote prijs van Bordeaux in 2016 en won hij in 2013 en 2016 de Global Champions Tour wedstrijd in Mechelen. Met zijn grote aantal klasseringen is Qlassic Bois Margot één van de best verdienende Franse hengsten.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. Maarten Aarts

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v