Thiery-W Z

Taloubet Z x Diarado x Carthago Z

Hengst

2019

Medium

 
Thiery-W Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

De uitstraling van een kampioen..

Hij mocht het brons in ontvangst nemen op het Z-festival in Lanaken. Thiery-W Z heeft nu al de bouw, uitstraling en genen in huis van een toekomstige springkampioen. Een unieke kans om een top gefokt springveulen aan te schaffen.

Thiery W Z is het vijfde veulen van moeder Diaranka W Z (v. Diarado). Haar eerste nakomeling Big Sensation (v. Big Star jr. KZ) loopt inmiddels in het 1.20m. en wordt opgeleid bij en is in eigendom van Ballywalter Stables. De stal van niemand minder dan de succesvolle Ierse ruiter Bertram Allen.

Grootmoeder Caranka W Z (v. Carthago) bracht tevens de Elite en 1.30 geklasseerde merrie Carinee W Z (v. Caretano) en de eveneens 1.30 m. geklasseerd Ster merrie Cornette W Z (v. Cornet Obolensky). Caranka W Z haar volle zus Cafino Z (v. Carthago) sprong liep bij de Junioren en Young Riders twee EK's en was als 5 jarige finaliste in Zangersheide. Haar zus Verona W (v. Burgraaf) sprong in Italie op Grand Prix niveau en volle zus en Elite merrie Chiara W Z (v. Carthago) sprong met de Canadese Kara Chad op 1.45 m. niveau. Chiara W Z tekent vervolgens voor het 1.60 m. springpaard en Elite merrie Zycalin W (v. Berlin) van Patrick Lemmen. 

Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK's en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse "Sires of the World" met Christian Ahlmann. 

Vraagprijs:

In overleg

Locatie:

Regio Roermond

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v