Thunder S Z

Taloubet Z x Hornet Rose x Esteban

Hengst

30-4-2022

M

 
Thunder S Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Thunder S Z is een sterk gebouwd springveulen met een krachtige galop. Hij is een springtalent voor de toekomst. 


Zijn zus Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) springt op 1.35m. niveau en zus Fade-S (v. Andiamo) springt op internationaal 1.45m. niveau.


Moeder is de Keur merrie Hyjade S Z (v. Hornet Rose). Zij werd op 1.10 m niveau in de sport uitgebracht en werd al snel voor de fokkerij ingezet. Bij haar merrietest noteerde ze tweemaal het cijfer 8 voor vermogen en instelling. Hyjade S Z  is onder andere de moeder van het 1.35m. springpaard Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) en het internationale 1.45 m. springpaard Fade-S (v. Andiamo) - Faramarz Babolhavaeji (IRI).


Grootmoeder Jade (v. Esteban) bracht de 1.35 m. Elite, Sport-spr. merrie Ushi S (v. Heartbreaker) welke succesvol in het 1.35 m. werd uitgebracht. Tevens bracht zij het 1.25 m. Internationaal springpaard Zephyr S (v. Mermus R). 


In de merrielijn vinden we keur aan internationale springpaarden, waaronder Africa (v. Guidam) internationaal 1.60m. -  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve)  en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).

Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK's en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse "Sires of the World" met Christian Ahlmann. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 6 53128536

Nuenen

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!