Thorn S Z

Taloubet du Rouet x Nabab de Rêve x Cartano

Hengst

22-4-2021

M

 
Thorn S Z

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Thorn S Z stamt uit een merrielijn die een keur van goede springppaarden voortbrengt. Verder terug in deze sportstam vinden we o.a. de goedgekeurde hengsten Le Mexico II en Kannan.


In de directe merrielijn vinden we de internationale springpaarden Itos S (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve 1.35m., Filius S (v. Andiamo) 1.35m, Escudo S (v. Cicero Z van Paemel) 1.40m. en Gershwin S (v. Mr. Blue) 1.45m.

Moeder is de PROK merrie Grinda S. Ze is een nakomeling van de tophengst Nabab de Reve. Een hengst die nakomelingen geeft met vermogen, een goede techniek en een top instelling. Grinda S wordt alleen voor de fokkerij ingezet.


Grootmoeder de Elite, IBOP-spr, Sport-spr. merrie Urinda S (v. Cartano) werd na de geboorte van Grinda S eerst in de sport ingezet en sprong zelf op 1.30m. niveau. Haar eerste nakomeling na haar sportcarriere is geboren in 2017. 


Overgrootmoeder de Prestatie, PROK merrie Urinda S (v. Heartbreaker) bewijst een echte springpaarden leverancier te zijn. Zij bracht naast Cyrinda S de internationale springpaarden Itos S (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve 1.35m., Filius S (v. Andiamo) 1.35m., Escudo S (v. Cicero Z van Paemel) 1.40m. en Gershwin S (v. Mr. Blue) 1.45m.

Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK's en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse "Sires of the World" met Christian Ahlmann. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nederwetten

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!