Perinda S

Tangelo v.d. Zuuthoeve x Heartbreaker x Concorde

Merrie

24-04-2020

Medium

 
Perinda S

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Perinda S heeft het springbloed sterk verankerd in haar genen. Met de springpaarden maker Tangelo v.d. Zuuthoeve als vader en de Prestatie, Prok merrie Urinda S (v. Heartbreaker) als moeder is ze gegarandeerd een toekomstig springpaard.

Moeder de Prestatie, Prok merrie Urinda S staat aan de wieg van de Elite, IBOP-spr, Sport-spr. en het 1.30 m. geklasseerde springpaard Cyrinda S (v. Cartano), het internationale 1.30 m. springpaard Itos S (Tangelo v.d. Zuuthoeve), het internationale 1.35 m. springpaard Filius-S en de internationale 1.45 m. springpaarden Escudo-S (v. Cicero Z van Paemel) en Gershwin S (v. Mr. Blue).


Grootmoeder is de Elite merrie Parinda (v. Concorde). Zij bracht naast Urinda S de Keur, IBOP-spr. merrie Arinda S (v. Guidam), twee 1.20 m. springpaarden en het internationaal 1.30 m. springpaard Edison S (v. Andiamo).

Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op Grand Prix niveau en in de Nations Cup.

 

De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard.

 

Tangelo zelf presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nederwetten (Gemeente Nuenen)

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v