Pjotter-S

Tangelo van de Zuuthoeve x Mermus R x Amor

Hengst

16-05-2020

Medium/Large

 
Pjotter-S

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Pjotter S is een atletisch springveulen met een krachtige galop van de absolute top hengst Tangelo van de Zuuthoeve. 

Moeder is de Elite, IBOP-spr. merrie Webora S (v. Mermus R). Zij bracht de Elite merrie en 1.30m. geklasseerde merrie Fabora S (v. Nabab de Reve) en de Ster, IBOP-spr en  internationale 1.45 m. geklasseerde merrie Gidora S (v. Elvis ter Putte).


Grootmoeder is de Keur, preferente merrie Bebora (v. Amor). Zij bracht naast Webora S, een Ster merrie van Renville en de Ster en internationaal 1.40m. geklasseerde ruin Landman (v. Horatio).

Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op op Grand Prix niveau en de Nations Cup.

 

De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard.

 

Tangelo zelf presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 28536

Nederwetten (Gemeente Nuenen)

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v