top of page

Skippy Brown De Veste

Van Gogh x Gran Corrado x Jus De Pomme

Hengst

04-07-2022

L

Anker 1
Skippy Brown De Veste

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

De volle broer van internationaal 1.60m. paard Bella Brown (v. Van Gogh)!


Skippy Brown de Veste is een grootramige hengst met een fantastische galop. Met een 1.55m. geklasseerde broer en een volle zus die op internationaal 1.60m. niveau presteerde is hij een belofte voor de toekomst!

Moeder is de 1.30m. geklasseerde Ster, Prestatie, Sport-spr. merrie Tornado (v. Gran Corrado). Zij bracht o.a. het internationaal 1.30m. geklasseerde paard Echt Wel (v. Indoctro), de 1.50m. geklasseerde ruin Zaza Davino (v. Polydox) - Omar Karaevli (TUR) en de internationaal 1.60m. geklasseerde Bella Brown (v. Van Gogh) - Emma Augier de Moussac (CZE).


Grootmoeder is de Keur, Prestatie merrie Magnefique. Zij werd zelf op 1.20m. niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht naast Tornado het 1.55m. geklasseerde paard BMC Veyron (v. Indoctro) - Jeroen Dubbeldam (NED).

Vader is de KWPN Keur hengst Van Gogh (Numero Uno x Bernstein). Hij was de verrichtingskampioen in 2005. Hij presteerde jarenlang op het allerhoogste niveau met zijn ruiter Marco Kutscher en was hij opgenomen in het Duitse Championatskader. Van Gogh boekte onder andere aansprekende overwinningen in de GP van Los Angeles, de GP van Hong Kong en de Global Champions Tour in Valkenswaard.


Van Gogh leverde al meerdere goedgekeurde hengsten en nakomelingen die op 1.60m. niveau springen. Daarnaast geeft hij ook zijn goede bewegingen door aan zijn nakomelingen en is hij de vader van het dressuur Grand Prix paard Cosmo van Sonke Rothenberger.

Vraagprijs:

Op aanvraag

Anker 2
Fokker

Dhr. L.G.M. Vestjens

Someren

Nederland

Horsetelex
Anker 3
Contact springveulen
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page