Ribas S

Van Gogh x Sandro Boy x Tolano v.h. Riethof

Hengst

6-4-2021

M/L

 
Ribas S

engelsevlag.jpg
youtube_logo.png
youtube_logo.png

Een veulen uit de merrielijn van o.a.:


Quapital du Lavoir (v. Lord Z) - 1.60m.  - Morgan Bordat (FRA)

Congo du Mirador Z (v. Calvaro Z) - ggk SF - 1.60 m. - Luis Ferreira (POR)

Moeder is de IBOP-spr., PROK merrie Cleopra S. Zij werd zelf op 1.20m. niveau in de sport uitgebracht, waarna ze ingezet is voor de fokkerij.


Grootmoeder Chopra (v. Tolano van 't Riethof) bracht naast Cleopra S het 1.20m. springpaard Feline-S.


In de merrielijn vinden we de AES en Zangersheide goedgekeurde hengst Cavaggio (v. Cassini I), het 1.60m. springpaard Quapital du Lavoir - Morgan Bordat (FRA), de bij het Selle Francais goedgekeurde hengsten Trinite du Lavoir (v. Lord Z) en Triple Star du Lavoir (v. Quick Star) en het 1.60m springpaard en Zangersheide goedgekeurde hengst Congo du Mirador Z (v. Calvaro Z) - Luis Ferreira (POR).

Vader is de KWPN Keur hengst Van Gogh (Numero Uno x Bernstein). Hij was de verrichtingskampioen in 2005. Hij presteerde jarenlang op het allerhoogste niveau met zijn ruiter Marco Kutscher en was hij opgenomen in het Duitse Championatskader. Van Gogh boekte onder andere aansprekende overwinningen in de GP van Los Angeles, de GP van Hong Kong en de Global Champions Tour in Valkenswaard.


Van Gogh leverde al meerdere goedgekeurde hengsten en nakomelingen die op 1.60m. niveau springen. Daarnaast geeft hij ook zijn goede bewegingen door aan zijn nakomelingen en is hij de vader van het dressuur Grand Prix paard Cosmo van Sonke Rothenberger.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nederwetten

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!