top of page
Tjappo

Poeta de Susaeta x Uptown x Blanc Rivage xx

Hengst

6 juni 2023

Tjappo

Stokmaat:

1.18m.

Gemeten op:

7 oktober 2023

Wauw wat een dapper veulen!


Tjappo is een mix van de top genen uit Spanje en Nederland. Vader is de succesvolle Grand Prix PRE hengst Poeta de Suseata. De hengst was in 2016 en 2017 onverslaanbaar op het Wereldkampioenschap voor PRE's met scores boven de 80%, hij won een zilveren medaille op de Spaanse Kampioenschappen en nam hij als vijf - en zesjarige deel aan het WK jonge dressuurpaarden in Ermelo. 


Moeder Bling is een nakomeling van de KWPN kampioenshengst Uptown (v. Kennedy). Zelf liep zij succesvol op Z1 niveau in de sport. 


Tjappo had een wat moeilijke start, doordat moeder Bling hem helaas niet wilde accepteren. Gelukkig heeft hij een liefdevolle pleegmoeder die hem alle liefde en zorg geeft die hij verdient.


Hij is klein maar fijn. Met een vriendelijk karakter en drie goede basisgangen met een mooie buiging in de gewrichten lijkt hij de hele wereld aan te kunnen. Op 7 oktober jl. hebben we de stokmaat van Tjappo op 1.18m. gemeten. De verwachting is dan ook dat hij een eind stokmaat zal krijgen tussen de 1.55m. - 1.60m. 


Ben jij opzoek naar een kleine dappere krijger met een fijn karakter en de moves? Wacht niet langer en neem een kijkje bij Tjappo.


NB: De merrie in de video is een pleegmerrie.

FOKKER

Mw. Jolanda Mensinck

Peer, België

CONTACT

+31 (0)6-22908751

Mw. Jolanda Mensinck

bottom of page