Safira

Bloomberg x Upper-Class x Wolfgang

Merrie

20-04-2022

M

 
Safira
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Safira is een veulen met een vriendelijk karakter en een aansprekend voorkomen. Ze is correct gebouwd met een sterke bovenlijn en beschikt over 3 correcte gangen. Een hele leuke toekomstige partner voor de sport.

Moeder is de Stb-ext merrie Beaufighter (v. Upper-Class). Haar eerste nakomelingen hebben inmiddels de eerste stappen in de sport genomen en lopen op L-niveau dressuur.


Grootmoeder is de Elite, Sport-dr., PROK gekeurde merrie Lightning (v. Wolfgang). Zij werd zelf op Z1 niveau in de sport uitgebracht. Naast Beaufighter bracht zij o.a. het Z1 dressuurpaard Viper (v. Ircolando).


Overgrootmoeder is de Prestatie merrie Zytana (v. Sultan). Zij naast de Z1 dressuur geklasseerde Lightning (v. Wolfgang) het 1.30m. geklasseerde springpaard Javelin (v. Calimero).

Bloomberg is de verrichtingskampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek 2020!

De hengst Bloomberg stamt af van de hengst Bon Coeur en met achtereenvolgens de hengsten Don Index en Rohdiamant kan deze zwarte geweldenaar een wezenlijke bijdrage leveren aan de bloedspreiding in Nederland.


Naast zijn vrije bloed heeft Bloomberg een fantastisch karakter en laat hij zich geweldig rijden, in zijn KWPN verrichtingsrapport lezen we o.a.


'Bloomberg is een eerlijke, betrouwbare en werklustige hengst met een zeer goede instelling. De hengst laat zich zeer goed bewerken. De stap is goed van takt, is actief en goed van ruimte. De draf heeft zeer veel cadans, een zeer goede voorbeentechniek met een achterbeen dat zeer goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk, is zeer goed van ruimte en is gedragen met een zeer goede beentechniek. De hengst toont zeer veel schakelvermogen en beweegt met een zeer goede souplesse, zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Bloomberg zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.'


In het aanparingsadvies staat te lezen dat Bloomberg een bijdrage kan leveren aan de bloedspreiding, het model kan verbeteren en bewegingstechniek, schakelvermogen en bewerkbaarheid kan toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij.


Tijdens het verrichtingonderzoek kreeg Bloomberg de volgende cijfers:

Stap: 8 / Draf: 9 / Galop: 9 / Souplesse: 9 / Houding en balans: 9 / Rijdbaarheid en bewerkbaarheid: 9.5 / Aanleg als dressuurpaard: 9 / TOTAAL: 88.5


Bron: Stal Schep

Video

Vraagprijs:

In overleg

 
Fokker

Dhr. T.P.M. Nellen

+31 6 22491111

Sterksel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!