Odanjo

Blue Hors Kingston x Johnson x Houston

Merrie

07-06-2019

Medium

 
Odanjo
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Odanjo, Odanjo..

Een prachtige naam voor een chique veulen van Blue Hors Kingston (Glock's Toto jr.). Odanjo beweegt lichtvoetig met een sterk achterbeen gebruik. In de omgang is ze zeer vriendelijk, maar is wel nog een beetje verlegen. Een talentvol dressuurveulen voor de zelfverzekerde ruiter of amazone. 

HAAR BROER VAN FERDEAUX x JOHNSON x HOUSTON IS GESELECTEERD VOOR DE FINALE VAN DE OLDENBURGER HENGSTENKEURING!!

Moeder Danjo is een elite merrie van de Grand Prix hengst Glock's Johnson, die zeer succesvol op het allerhoogste niveau presteerde met zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Ze werd zelf in de sport uitgebracht tot en met M1 niveau. 

Grootmoeder Nimmerlai bracht naast de Elite merrie Danjo ook de Elite merrie Evita van de Grand Prix hengst Westpoint. Ook Evita is nog in het bezit van de fokker en heeft een veulen aan de voet van de NRPS gekeurde hengst Stiffelio (San Amour I).

Vader is de jonge Toto jr. nakomeling Blue Hors Kingston. Een hengst met een gouden karakter die de publiekslieveling was van de KWPN hengstenkeuring in 2018. Bij het verrichtingsonderzoek behaalde hij 85,5 punten en mocht zich daarmee reservekampioen noemen. Een hengst met veel mechaniek in de beweging, een hoge rijdbaarheid en bewerkbaarheid.

Vraagprijs:

€ 5.950,-

Locatie:

Regio Eindhoven

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v