Olympia

Blue Hors Kingston x Johnson x Jackson

Merrie

25-05-2019

Medium/Large

 
Olympia
engelsevlag.jpg

Een merrieveulen met ambitie.

Olympia is een veulen met een gouden karakter. Ze is veel in de hand en daarom al heel makkelijk in de omgang. Ze heeft een ruime draf met een mooi voorbeen gebruik en galoppeert met groot gemak. Ze komt uit een kerngezonde merrielijn met fijne werkwillige sportpaarden.

Moeder Dzsudzsa is een Elite merrie van de Grand Prix hengst Johnson en wordt zelf op Z-niveau uitgebracht. Grootmoeder Namorosa is eveneens een Elite merrie van de springhengst Jackson zij werd succesvol op Z2 niveau uitgebracht. Namorosa bracht tevens een ZZ-L paard van Tuschinski en haar 6 jarige dochter Imorosa loopt op M1 niveau. De 5 jarige halfzus (v. Desperado) van Olympia behaalde in 2018 het Elite predikaat.

De vader van Olympia is de jonge Toto jr. nakomeling Blue Hors Kingston. Een hengst met een gouden karakter die de publiekslieveling was van de KWPN hengstenkeuring in 2018. Bij het verrichtingsonderzoek behaalde hij 85,5 punten en mocht zich daarmee reservekampioen noemen. Een hengst met veel mechaniek in de beweging, een hoge rijdbaarheid en bewerkbaarheid.

Vraagprijs:

€ 5.500,-

Locatie:

Regio Eindhoven

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v