Pompidou AF

Desperado x Florencio x Houston

Hengst

18-05-2020

Large

 
Pompidou AF
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Een bloedmooie dressuurkunstenaar..


Pompidou AF is een prachtig gemodelleerd veulen. Achter zijn vriendelijke en gemoedelijke karakter schuilt absoluut een enorm dressuurtalent. Hij is dan ook de broer van de 2e bezichtigingshengst Leonardo AF (v. Desperado) en de KWPN goedgekeurde hengst King van het Haarbosch (v. Spielberg).

Moeder is de bloedmooie Elite, IBOP-drs. merrie Gina (v. Florencio). Zij staat aan de wieg van de 2e bezichtingshengst Leonardo AF (v. Desperado) en de goedgekeurde KWPN hengst King van het Haarbosch (v. Spielberg). Haar zoon Moscow AF (v. Desperado) werd in 2017 via de Prinsjesdag veiling verkocht naarde USA.


Grootmoeder de Elite, preferente, prestatie, D-OC merrie RA-Shell (v. Houston) is moeder van het Z1-paard War-Shell, het Z2-paard Ira-Shon, het ZZ-zwaar paard Edison en het Internationale Grand Prix paard Caprice (v. Johnson).


Overgrootmoeder de Keur, preferente Ester bracht naast meerdere 1.30 m. springpaarden. een Z en een ZZ-licht paard van de hengst Wellington.

Vader is de in de Olympische selectie voor Tokyo 2020/2021 opgenomen Grand Prix hengst Desperado (v. Vivaldi). Hij is een echte winnaar met een top fijn karakter. Al als jonge hengst was hij een echte winaar. Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punt, de overwinning in de PAVO-cup en met drie maal de overwinning in de KWPN hengstencompetitie op zijn naam en in 2018 de winst in de VHO-trofee op de KWPN-hengstenkeuring met maarliefst 88,25%.


Desperado leverde inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten, waaronder Asgard's Ibiza en James Bond.


De nakomelingen van Desperado zijn zeer geliefd en gewild om hun vriendelijke karakter en grote bereidheid tot werken.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

L. van Aaken

Wintelre

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v