Powerflower

Desperado x Son de Niro x Welt Hit II

Merrie

07-04-2020

Large

 
Powerflower
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Desperado power!


Powerflower is overduidelijk een kind van haar vader. Ze is een merrieveulen met een mooi dressuurmodel en een zeer vriendelijk karakter. Haar dressuurgenen spatten van haar pedigree af! 


Met een moeder met talent voor het hogere werk en een grootmoeder die twee LT-paarden en een Grand Prix paard voortbracht ziet de toekomstige sportcarrière er rooskleurig uit.

Moeder is de Elite, EPTM-drs merrie Zonnebloem (v. Son de Niro). Zij legde haar EPTM-merrietest af met maarliefst vijf maal een 8 voor de draf, galop, souplesse, rijdbaarheid, bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard. Zonnebloem werd tot en met Z1 niveau succesvol in de sport uitgebracht en toonde zeer veel talent voor het hogere werk, maar moest helaas vroegtijdig haar carrière beëindigen. 


Grootmoeder Oprah is een elite, preferente, prestatie merrie van de hengst Welt Hit II. Welt Hit II was een dressuurtalent en schoonheidskoning. In 1994 werd hij reservekampioen op de Oldenburger hengstenkeuring en in 2007 werd hij ook op basis van de resultaten van zijn nakomelingen bij het KWPN keur verklaard. De nakomelingen van Oprah zijn dan ook dressuurtalenten bij uitstek. Naast Zonnebloem bracht zij de elite, sport-drs merrie Sonate (v. Ferro), het PSG/Inter I paard Domburg (v. Son de Niro), het internationale PSG/Inter I paard Weejee (v. Son de Niro) en het Grand Prix paard U Rockstar (v. Jazz).

Vader is de in de Olympische selectie voor Tokyo 2020/2021 opgenomen Grand Prix hengst Desperado (v. Vivaldi). Hij is een echte winnaar met een top fijn karakter. Al als jonge hengst was hij een echte winaar. Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punt, de overwinning in de PAVO-cup en met drie maal de overwinning in de KWPN hengstencompetitie op zijn naam en in 2018 de winst in de VHO-trofee op de KWPN-hengstenkeuring met maarliefst 88,25%. 


Desperado leverde inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten, waaronder Asgard's Ibiza en James Bond.


De nakomelingen van Desperado zijn zeer geliefd en gewild om hun vriendelijke karakter en grote bereidheid tot werken. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. B.F. Kregting-de Jong

Liessel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v