Riverdance AL

Escolar x Soliman de Hus x Wolkentanz II

Hengst

10-3-2021

L

 
Riverdance AL
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Grand Prix prospect in de dop!!


Voor wie een talent zoekt voor de hogere dressuur hoeft niet verder te zoeken. Riverdance AL komt uit een Hannoveraanse merrielijn die een garantie is voor top dressuurtalenten.

Moeder is de Hannoveraanse merrie Wunderkind. Zij is een nakomeling van de Hannoveraanse Kampioenshengst en Grand Prix geklasseerde Soliman de Hus ( Sandro Hit x Donnerhall). Bij zijn 30 dagen test in Schliekhau stak hij met kop en schouders boven de concurrentie uit met een puntentotaal van 9,63.  


Grootmoeder is de Staatspremie merrie Waruna (v. Wolkentanz II). Zij staat onder andere aan de wieg van de ZZ-Licht geklasseerde Walentina (v. Don Frederico) en de PSG/Inter I geklasseerd Brenton 2 (v. Brentano II). 


Overgrootmoeder Wendla (v. Walt Disney) leverde maarliefst 3 Grand Prix paarden! Lionheart (v. Landsieger I), Carly R'ivels (v. Charon) en Fabulous Time (v. Florencio) die tevens goedgekeurd is voor de dekdienst in Oldenburg.  Ook haar zoon De L'Amour (v. Don Henrico) werd goedgekeurd in Mecklenburg.


In de merrielijn vinden we verder nog een keur aan Grand Prix paarden, Staatspremiemerries en goedgekeurde hengsten.

Vader is de Duitse Grand Prix hengst Escolar (Estobar NRW x Fürst Piccolo). Hij is al jaren de leider in de Duitse fokwaarde schatting dressuur. Deze nummer 1 positie heeft hij niet alleen te danken aan zijn eigen prestaties, maar vooral ook aan die van zijn nakomelingen.  

 

In 2012 en 2013 won hij het Bundeschampionat en werd hij afgelopen jaar met zijn berijder Hubertus Schmidt opgenomen in het Duitse Olympisch kader voor Tokyo.

 

Inmiddels heeft hij 20 goedgekeurde zonen en waren het in 2018 zijn nakomelingen die het Kampioenschap in Westfalen domineerden. Met maar liefst negen nakomelingen die medailles veroverden!  

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. T. Alders

+31 6 53429251

Aarle_Rixtel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!