Papi Chulo SB

Everdale x Tuschinski x Osmium

Hengst

14-04-2020

Medium/Large

 
Papi Chulo SB
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Wie heeft er zin in een feestje....

Papi Chulo doet zijn naam eer aan, want wat een lekker veulen is dit!

Een zwarte parel met krachtige bergopwaartse beweging, gecombineerd met een vriendelijk aanhankelijk karakter is een feestje om te hebben.

Uit de merrielijn van het Grand Prix paard Elvis (Rousseau x Osmium).

Moeder is de prok gekeurde merrie Daglicht. Zij is een nakomeling van de KWPN verrichtingskampioen najaar 2003 Tuschinski (v. Krack C). Hij staat aan de wieg van vele Grand Prix dressuurpaarden. Daglicht bracht tot op heden 3 nakomelingen, waarvan haar eerste nakomeling van de hengst Negro uit 2017 stamt.

Grootmoeder is de Elite merrie Valentina (v. Osmium) die zelf op Z1 niveau werd uitgebracht. Naast Daglicht bracht zij de prok en Z1 dressuur geklasseerde merrie Belladonna (v. Florencio I).

Overgrootmoeder is de Keur Preferente merrie Lindaline (v. Zeoliet). Zij staat naast Valentina aan de wieg van de Elite IBOP drs. merrie Coco (v. Jazz) en de Ster, Preferente, Prestatie merrie Wisperer (v. Osmium). Zij is de moeder van het Grand Prix paard Elvis (v. Rousseau) die in 2019 aan Helgstrand verkocht werd en inmiddels in het bezit is van de Venezolaanse amazone Patricia Ferrando.

Vader is de zeer succesvolle Grand Prix hengst Everdale (v. Lord Leatherdale).

 

De verrichtingskampioen 2012 rijgt de successen aan een. Hij was de winnaar van de PAVO cup 4 jarige dressuurpaarden in 2013 en laat inmiddels op Internationaal Grand Prix niveau van zich horen. Met zijn amazone Charlotte Fry maakte hij een fantastisch debut in de zware tour met een score van 77,43% en in de Kür op muziek in London Olympia in 2019 behaalde hij een topscore van 82,62%! 

Ook zijn nakomelingen laten al vanaf zijn eerste veulen seizoen van zich horen met vele opvallende nakomelingen op jonge paarden wedstrijden, keuringen en veilingen. Everdale heeft 3 goedgekeurde zonen Inverness, Inspire en de verrichtingstopper 2016 Inclusive.

Everdale geeft veulens die goed in het rechthoeksmodel staan met een goed bespierde bovenlijn. De veulens hebben een correct en een kwaliteitsvol fundament. Daarnaast geeft hij zijn ruime krachtige stap, draf en galop door met veel souplesse. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Sanan Beks

+31 (0)6 - 17320021

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v