top of page

Sandora

Fürst Jazz x Dorado x G. Ramiro Z

Merrie

10-4-2022

S/M

Foto's
Sandora
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Balans, veer in de beweging, een krachtig achterbeen gebruik, correct gebouwd en een vriendelijk bewerkbaar karakter maken van Sandora een toekomstig dressuurtalent. 


Een veulen voor wie wil gaan opvallen in de dressuurring!

Moeder is de Dorado (v. Krack C) nakomeling Haranda. Dorado werd door Emmelie Scholtens succesvol opgeleid en uitgebracht op PSG-niveau. In 2016 werd de hengst verkocht naar Denemarken waar Anna Zibrandtsen de teugels overnam. Haar eerste nakomeling geboren in 2018  - Narando (v. Florishall) is inmiddels zadelmak en toont onder het zadel veel balans en over uitstekende gangen te beschikken met een sterk achterbeen gebruik en buiging in de gewrichten.


Grootmoeder is de Keur merrie Karanda Zij bracht het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 paard Unbelievable en de Elite, preferente, EPTM-dr., Sport-dr merrie Arenda VDP.


Overgrootmoeder de Elite, preferente, prestatie, sport-dr. merrie Feranda bracht het ZZ-zwaar geklasseerde paard Warande (v. Flemmingh).

Vader is de talentvolle hengst Fürst Jazz (v. Fürst Romancier). Onder zijn amazone Danielle Heikoop toont hij veel aanleg voor de piaff en de passage en noteert hij inmiddels scores van meer dan 70% in de Prix St. George.


Zijn zoon Flashbang mv. Sir Donnerhall was bij de Duitse jury in de Sporttest in Münster-Handorf, waar hij werd voorgesteld door Franka Loos, de topper. De hengst van Nils Kramer uit Dorsten kreeg een 8.5 voor de stap, een 9.0 voor de draf en de galop, een 8.8 voor de rittigkeit en een 9.0 voor de totaalindruk.


Video

Vraagprijs:

Op aanvraag

Omschrijving paard
Fokker

Dhr. J. Jansen

Luyksgestel

Nederland

Horsetelex
Pedigree
Contact
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page