O'Bleu Royal Class

For Ferrero x Charmeur x Flemmingh

Merrie

02-06-2019

Medium

 
O'Bleu Royal Class
engelsevlag.jpg

Een zwarte parel met klasse

O'Bleu Royal Class heeft de looks en draaft en galoppeert met een lichtvoetig gemak door de baan. Ze is een opvallende verschijning met een vriendelijk mensgericht karakter. Een toekomstige topper voor sport en fokkerij.

Ze is de eerste nakomeling van de jonge elite merrie Just Royal Class. Haar vader is de hengst Charmeur, die succesvol door Madeleine Witte-Vrees wordt uitgebracht in de Grand Prix. Just Royal Class is een nakomeling van de Z2 geklasseerde sport, prok merrie Royal Class (v. Flemmingh). Zij is op haar buurt de enige nakomeling van de Elite, sport en eveneens Z2 geklasseerde merrie Moskwa (v. Haarlem). Zowel moeder als grootmoeder zijn nog in het bezit van de fokker en blinken uit in hun werkwillige en betrouwbare karakter.

Vader is de populaire jonge hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij deed in 2018 succesvol mee aan de Pavo Cup en behaalde de 3e plaats. De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is inmiddels bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP goedgekeurd. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Vraagprijs:

VERKOCHT

Locatie:

Regio Eindhoven

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v