Pardeijn Reikja

For Ferrero x Ferro x Falco

Merrie

11-04-2020

Medium/Large

 
Pardeijn Reikja
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

D-OC

Een sprookje...


Pardeijn Reikja heeft alles in huis om je toekomstige dressuurdromen waar te gaan maken. 


Zwart van kleur, een mooi dressuurmodel, extra beweging en met maarliefst twee broers op PSG/Inter I niveau en een zus die internationaal Inter A/B/II loopt, heeft deze prinses alles in huis om een dressuurkoningin te worden.


Pardeijn Reikja is eventueel samen met haar moeder Unieke-Utopia te koop.

Moeder is de Preferente, Prok, Prestatie merrie Unieke-Utopia (v. Ferro). Zij is een telg uit de bekende Nomana stam, een bijzonder succesvolle moederlijn die heel veel goede dressuurpaarden brengt, waarvan de hengsten Vivaldi, Radar en het Grand Prix paard Interfloor Next One slechts enkele namen zijn.


Unieke-Utopia bracht inmiddels twee PSG/Inter I paarden, een internationaal Inter A/B/II paard en een ZZ-licht paard en de 2e bezichtiging hengst Kagan Ter Selle die voor € 28.000,- op de Prinsjesdagveiling in 2015 verkocht werd en in opleiding staat bij Helgstrand Dressage. 

Vader is de populaire jonge hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij deed in 2018 succesvol mee aan de Pavo Cup en behaalde de 3e plaats. De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is inmiddels bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP goedgekeurd. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. Sunit van Riel

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v