Ozzy Boy

For Ferrero x Special D x Juventus

Hengst

04-05-2019

Medium/Large

 
Ozzy Boy
engelsevlag.jpg

Een vriendelijke sportieve krachtpatser

Voor wie een toekomstige sportpartner zoekt hoeft niet verder te zoeken. Ozzy Boy komt uit een merrielijn, waarbij vrijwel ieder paard zich bewijst in de dressuursport. Ozzy Boy is een veulen met een vriendelijk en rustig karakter. Hij komt veel in de hand en is daarom al heel makkelijk in de omgang. Hij heeft een correcte bouw en een sterke bespiering. In zijn beweging draaft hij mooi lichtvoetig bergop en galoppeert met kracht van de grond.

Moeder Zinedine V is een Z2 sport dressuurmerrie van de KWPN hengst Special D die op 4 jarige leeftijd tekende voor de overwinning in de PAVO-cup met Diederik van Silfhout. Diederik bracht hem succesvol uit in de Lichte Tour, waarna hij in 2013 naar de Verenigde Staten werd verkocht. Zinedine V haar eerste veulen uit 2008, Dollar Girl V behaalde het KWPN keur- en sportpredicaat en loopt Internationaal op Z2 niveau. De zoon van Dollar Girl V, Humberto V (v. Chippendale) werd op de Hippiade 2018 reserve kampioen in de klasse Z1 met Bianca Koenen en loopt inmiddels in de Verenigde Staten in de Third Level percentages boven de 70%!

Overgrootmoeder is de preferente prestatie merrie Normandie V (v. Juventus). Zij bracht reeds 18 nakomelingen, waarvan de laatste geboren is in 2018. Van haar eerste 11 nakomelingen bracht zij maar liefst 3 PSG/Inter I paarden en 8 paarden die Z-dressuur of hoger geklasseerd zijn!

Vader is de populaire jonge hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij deed in 2018 succesvol mee aan de Pavo Cup en behaalde de 3e plaats. De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is inmiddels bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP goedgekeurd. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Vraagprijs:

€ 5.000,-

Locatie:

Lunteren

Land:

Nederland

 
Zinedine V
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v