Orianicia

Furst Jazz x Blue Hors Zack x Oscar

Merrie

08-04-2019

Medium/Large

 
Orianicia
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Hoogbenige schoonheid..

Orianicia is een merrieveulen die heel mooi in het dressuurmodel staat. Grootramig, hoogbenig en een mooi front. Ze heeft veel ruimte in de beweging met een goed achterbeen gebruik en een mooi voorbeen. Een veulen die qua type en beweging interessant is voor sport en fokkerij.

Uit de merrielijn van Hans Peter Minderhoud zijn Grand Prix merrie Nadine.

Moeder is de jonge Elite merrie Janicia (v. Blue Hors Zack). Zij slaagde voor haar merrietest met een puntentotaal van 78,5. Met achten voor stap, draf, galop, rijdbaarheid en bewerkbaarheid. 

Grootmoeder is de Ster merrie Felicia (v. Oscar) zij is dit jaar aan haar sportcarriere begonnen en wordt sinds kort uitgebracht op L2 niveau.

Overgrootmoeder is de Elite, preferente merrie Anemoon (v. United). Zij bracht naast Felicia de voorlopig Keur merrie Gardenia (v. Bretton Woods) en de Elite merrie Edelweiss (v. Ampere). Anemoon haar halfbroer is de Grand Prix hengst Bond's Painting (v. OO Seven) van Hans van Bedaf. Zijn zoon Chiel nam in 2017 de teugels over en won met de hengst op het EK Children teamgoud. Ook haar andere halfbroer Ellington (v. Jazz) loopt succesvol op Internationaal PSG/Inter I niveau.

Fürst Jazz (v. Fürst Romancier) is een veelbelovende en getalenteerde jonge hengst uit de beste Nederlandse moederlijnen. Zijn moeder Borendy (v. Painted Black I) was als 3-jarige reservekampioen van Gelderland.

 

Grootmoeder Orendy is een ster, preferent, prestatie merrie van de legendarische Jazz. Zij bracht de goedgekeurde hengst Zhivago (KWPN) en Estados (BWP) beiden van Krack C. Haar dochter Capri P bracht de goedgekeurde KWPN hengst Grenoble (v. Bordeaux).

Orendy's volle zus Trendy is de moeder van Charmeur (v. Florencio I) en Edelman (v. Vivaldi). Haar andere volle zus Serendy is de moeder van de goedgekeurde hengst Zuidenwind (v. OO Seven). Uit deze solide Nederlandse stam komen tal van goedgekeurde hengsten zoals Der Senaat, Van Gogh, evenals verschillende Grand Prix-paarden.

Fürst Jazz heeft evenwichtige en krachtige opwaartse bewegingen, de eigenschappen die hij doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Vraagprijs:

In overleg

Locatie:

Regio Den Bosch

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v