Porsche

Glock's Toto Jr. x Jazz x Welcome

Hengst

23-04-2020

Large

 
Porsche
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!


Wie wil er niet rijden op een Porsche....


Porsche is een echt dressuurtalent. Een grootramig dressuurveulen met een mooi front die met veel afdruk en kracht van de grond draaft en galoppeert.


Een veulen met formaat voor de ambiteuze ruiter of amazone.

Moeder Finally is een nakomeling van de top dressuurpaarden vererver Jazz en Isabell Werth haar Grand Prix hengst Welcome (v. World Cup I). In zijn hoogtijdagen bekleedde Welcome de 3e plaats op de wereldranglijst.


Grootmoeder is de prok gekeurde merrie Umbria (v. Welcome). Zij bracht het ZZ-licht geklasseerde paard Bon Giorno (v. Florencio).

Vader is de zeer populaire hengst Glock's Toto jr. (v. Totilas).


Toto jr. won in het voorjaar van 2014 het verrichtingsonderzoek met 86 punten. Hij is een hengst met een eerlijk en betrouwbaar karakter met een grote bereidheid tot werken. Eigenschappen die hij samen met zijn uitstekende beweging overduidelijk doorgeeft.


Zijn nakomelingen zijn erg gewild en timmeren hard aan de weg. Met als resultaat een groot aantal goedgekeurde hengsten bij de verschillende stamboeken.


In 2019 was hij de grootste steiger in de KWPN fokwaarde dressuurindex. Daarnaast heeft Glock'S Toto jr. met zijn ruiter Edward Gal onlangs op indrukwekkende wijze zijn Grand Prix debut gemaakt met een score van 79,43%

Vraagprijs:

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

 
Fokker

Stal Opperheide

Mw. Miranda van Mierlo

+31 (0)6-29561111

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v