Patharin S

Glock's Toto jr. x Johnson x Goodtimes

Merrie

22-04-2020

Medium/Large

 
Patharin S
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Patharin S is een mooie cominatie van de souplesse van Glock's Toto jr. en het geweldige achterbeen gebruik van haar Johnson moeder Utharin S. Ze stamt uit een bewezen merrielijn met vele sportpaarden.


Patharin S is een toekomstige partner voor sport en fokkerij.

Patharin S is de tweede nakomeling van Fietharin-S. Zij bracht in 2018 Nathal S. Hij is eveneens een nakomeling van Glock's Toto jr.  en in het bezit van amazone Nicole Roefs die met de Johnson nakomeling Hudson S succesvol is in de Lichte Tour.


Grootmoeder is de Prok gekeurde merrie Utharin S (v. Goodtimes). Zij bracht het lichte tour paard Gaspahri S (v. Charmeur).


Overgrootmoeder is de Keur, preferente merrie Chietharin. Zij bracht de Keur merrie Jatharin (v. Wolfgang), de Ster merries Karathin (v. Wolfgang) en Zietharin S (v. Fürst Heinrich) die aan de wieg staat van meerdere veilingtoppers, de Keur, Prestatie merrie Lactharinn (v. No Ski xx), de Prestatie merrie Nytharin (v. Hattrick) en de Ster, Prok, Sport-drs merrie Cittharin-S (v. Johnson).


Vader is de zeer populaire hengst Glock's Toto jr. (v. Totilas).


Toto jr. won in het voorjaar van 2014 het verrichtingsonderzoek met 86 punten. Hij is een hengst met een eerlijk en betrouwbaar karakter met een grote bereidheid tot werken. Eigenschappen die hij samen met zijn uitstekende beweging overduidelijk doorgeeft.


Zijn nakomelingen zijn erg gewild en timmeren hard aan de weg. Met als resultaat een groot aantal goedgekeurde hengsten bij de verschillende stamboeken.


In 2019 was hij de grootste steiger in de KWPN fokwaarde dressuurindex. Daarnaast heeft Glock'S Toto jr. met zijn ruiter Edward Gal onlangs op indrukwekkende wijze zijn Grand Prix debut gemaakt met een score van 79,43%

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 28536

Nederwetten (Gemeente Nuenen)

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v