Riva TD

Hermès x San Remo x Pion

Merrie

6-7-2021

M

 
Riva TD
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Riva TD is een echte Diva, een dressuur ster in de dop. Ze is correct gebouwd en beschikt over drie goede basisgangen. 


De sterren voor Riva TD staan gunstig! 

Vader is de onder Dinja van Lieren uitzonderlijk goed presterende jonge Grand Prix hengst Hermès en moeder Wait N.C. werd op Z2 niveau in de sport uitgebracht.

Moeder is de Elite, Sport-dr., PROK merrie Wait N.C. (v. San Remo), Zij werd op Z2 niveau in de sport uitgebracht. Naar zoon Cocu (v. Valdez) en haar 5 jarige dochter Let's Wait N.C. (v. Glamourdale) worden op M-niveau in de sport uitgebracht. 


Grootmoeder is de Keur, Preferente, Prestatie merrie Daisy (v. Pion).  Vrijwel al haar nakomelingen worden in de sport uitgebracht. Ze bracht naast Wait N.C. de Z1 geklasseerde paarden Indy Boy (v. Candy Boy) en Nachtflug (v. Balzflug), de Z2 geklasseerde paarden Tracey, Elite, PROK (v. Krack C) en Esprit (v. United), de ZZ-licht geklasseerde Chanel B, Ster (v. United) en de ZZ-zwaar geklasseerde Zhivago (v. Krack C).

Vader is de KWPN goedgekeurde hengst Hermès (v.  Easy Game). Hij was winnaar van het brons op het WK in Ermelo bij de 6 jarige dressuurpaarden, hij noteerde meerdere overwinningen in de Hengstencompetitie en in 2020 debuteerde de pas 8 jarige hengst op Grand Prix niveau met zijn amazone Dinja van Liere.  Zijn prestaties en scores ruim boven de 70% vielen op bij het Olypmisch Comitée en selectie voor de Olympische Spelen in Tokyo volgde. Helaas gooide een administratieve fout zijn optreden op de Olympische Spelen roet in het eten.


Hermès ontwikkelt zich goed als fokhengst. zijn nakomeling hebben veel rasuitstraling en vallen op door hun lichtvoetige manier van bewegen. Ze beschikken over een mooi dressuurmodel en bewegen bergopwaarts.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. N. van Dijk

+31 6 20261621

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!