Ovira

Hometown x Goodtimes x Zirkoon (ET)_

Merrie

08-07-2019

Medium/Large

 
Ovira
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Lichtvoetig als een hinde..

Ovira is een dressuurtalent voor het hogere werk. Met een lichtvoetig gemak en een goede buiging in de gewrichten beweegt ze door de baan. Ze is een veulen uit merrielijn met veel sport en daarom zeer interessant voor sport en fokkerij.

Ovira is een ET veulen. De merrie in de video is een draagmerrie.

Moeder is de Elite sport merrie U-Vira (v. Goodtimes). Bij haar IBOP-test ontving zij achten voor haar stap, draf en galop en liep zij mee in de kampioenskeuring op de NMK en werd succesvol in de klasse Z2 uitgebracht. U-Vira bracht de merrie Dreamgirl P (v. Spielberg) die succesvol op Lichte Tour niveau wordt uitgebracht.

Grootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Elvira van de Grand Prix hengst Zirkoon. Elvira liep in haar IBOP test naar een geweldige score van maar liefst 91 punten! Naast U-Vira bracht zij de Keur, sport merries Nimmyno-Vira (v. Nimmerdor) en Ozelle-Vira (v. Flemmingh) en het ZZ-zwaar geklasseerde paard Watseist (v. Goodtimes).

Vader is de hengst Hometown (Apache x Ferro). Een hengst met alles in huis voor het hogere werk. Hij wordt geroemd om zijn zeer sterke achterbeen gebruik. Een paard met inzet, gevoeligheid en kracht. Onder zijn ruiter Diederik van Silfhout noteerde hij de overwinning tijdens de hengstencompetitie in Zuidbroek in de klasse L met maar liefst 90 punten.

 

De nakomelingen van Hometown bewegen met veel lossigheid en houding.

Vraagprijs:

In overleg

Locatie:

Regio Gouda

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v