Prospect

Hometown x Rhodium x De Niro

Hengst

17-06-2020

Large

 
Prospect
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Een top carriere in het vooruitzicht....


Prospect....zeg maar gerust.. HOT PROSPECT! 

Een hengstveulen met alles in huis. Een top fijn karakter, mensgericht, drie uitstekende gangen en een draf waarvan iedere pas raak is.


Een toekomstig toptalent voor de ambitieuze ruiter of amazone!

Moeder is de Keur, Preferente, IBOP-drs merrie Zieomein. Zij legde haar IBOP-test af met een totaal van maarliefst 82,5 punten. Met een 9 voor haar houding en balans en drie maal het cijfer 8,5 voor haar draf, galop en aanleg als dressuurpaard. Ze staat aan de wieg van de Elite, IBOP-drs merrie Frhomein (v. Zambuka), de Ster, voorlopig Keur merries Jarmein (v. Lord Leatherdale) en Lieomein (v. Guardian S). De sterk bewegende Lieomein liep onlangs naar de hoogste score van de dag op de KWPN keuring in Oirschot. Dochter Izieomein (v. Everdale) werd via Veulenveiling Maren Kessel verkocht naar Israël en loopt op LT niveau.

Vader is de hengst Hometown (Apache x Ferro). Een hengst met alles in huis voor het hogere werk. Hij wordt geroemd om zijn zeer sterke achterbeen gebruik. Een paard met inzet, gevoeligheid en kracht. Onder zijn ruiter Diederik van Silfhout noteerde hij de overwinning tijdens de hengstencompetitie in Zuidbroek in de klasse L met maar liefst 90 punten.


De nakomelingen van Hometown bewegen met veel lossigheid en houding.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. Conny Brederoo

Loosbroek

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v