Philamora

Johnny Depp x Osmium x Belisar

Merrie

23-05-2020

Medium

 
Philamora
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Philamora is een vriendelijk merrieveulen met een correcte bouw en goede basisgangen. Ze gallopeert met eenvoudig gemak bergop en beweegt met veel balans.


Een veulen waar de nieuwe eigenaar veel sportplezier aan gaat beleven.

Moeder is de grootramige Elite sport-drs merrie Wistet Tilia (v. Osmium). Zij werd zelf op ZZ-zwaar niveau in de sport uitgebracht. Naast Philamora bracht zij de prok gekeurde merrie Lamoya (v. Expression). Wistet Tillia is de enige nakomeling van grootmoeder Rianna (v. Belisar).


Overgrootmoeder is de Ster, prestatie merrie Hilaria (v. Rossini). Zij bracht de internationaal 1.60 m. springende Prince Jelko (v. Kenwood) en het 1.35 m. paard Ostar (v. Kenwood) . Haar halfbroer is de goedgekeurde KWPN hengst Julius (v. Voltaire).

Vader is de voor het Oldenburg en Mecklenburger stamboek goedgekeurde jonge hengst Johnny Depp (v. Bordeaux). Een hengst met drie zeer goede gangen en een werklustig en bewerkbaar karakter.


Met zijn amazone Renate van Uytert heeft hij in zijn nog jonge carriere al veel indruk gemaakt in de Hengstencompetitie en de verschillende jonge paarden wedstrijden met onder ander de overwinning in de PAVO-cup 5-jarige dressuurpaarden in 2019 en een 6e plaats op de WK jonge dressuurpaarden met een score van maar liefst 90,2%!

Vraagprijs:

In overleg

 
Fokker

Mw. Simone de Groot

+31 (0)6 - 11358790

Reeuwijk

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v