Paris fille de Zita S

Johnson x Sandro Hit x Ulft

Merrie

13-06-2020

Small/Medium

 
Paris fille de Zita S
engelsevlag.jpg

Paris is een talent voor sport en fokkerij.
In verband met de jonge leeftijd van Paris is er nog geen video beschikbaar.

Moeder is de Elite, preferente, IBOP-drs. Sport-drs merrie Zita fille d'Evita S. Zij werd zelf op Z2 niveua in de sport uitgebracht. Haar nakomelingen timmeren aan de weg! Van de eerste 4 nakomelingen behaalde er drie het Elite predicaat en lopen er drie nakomelingen Z-dressuur en hoger. Waarvan Ghita fille de Zita S (v. Lord Loxley I) op ZZ-licht niveau werd uitgebracht en voor € 65.000,- op de veiling van Excellent Dressage Sales werd verkocht. Ook haar dochter Ivita timmert aan de weg is nog 1 punt verwijderd om op ZZL-niveau aan de start te komen.

Vader is de Grand Prix hengst Johnson TN (v. Jazz). Onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud werkte hij zich op tot de absolute wereldtop. Hij won o.a. teamgoud en individueel brons op het EK in Aken en een bronzen medaille op de Wereldruiterspelen in Caen. 


Johnson is een echte koning en zijn nakomelingen hebben aanleg voor het hogere dressurwerk en laten internationaal steeds meer van zich horen. Hij lijkt dan ook de voetsporen van zijn vader Jazz te gaan volgen.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. van Santvoort

+31 (0)6 - 53128538

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v