Olivia

Just Wimphof x United x Silvano N

Merrie

14-04-2019

Medium

 
Olivia
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Olivia is veulen met een mooi dressuurmodel. Ze beschikt over drie goede basisgangen en beweegt met veel balans. Ze is veel in de hand en uitermate geschikt als partner voor sport en fokkerij.

Uit de merrielijn van het Internationale Grand Prix paard Bond's Painting.

Moeder is de Elite, preferente merrie Anemoon (v. United). Zij bracht naast de Elite merrie Felicia de voorlopig Keur merrie Gardenia (v. Bretton Woods) en de Elite merrie Edelweiss (v. Ampere).

 

Anemoon haar halfbroer is de Grand Prix hengst Bond's Painting (v. OO Seven) van Hans van Bedaf. Zijn zoon Chiel nam in 2017 de teugels over en won met de hengst op het EK Children teamgoud. Ook haar andere halfbroer Ellington (v. Jazz) loopt succesvol op Internationaal PSG/Inter I niveau.

Grootmoeder is de ster, voorlopig keur, preferente prestatie merrie Tillandsia. Zij bracht naast Anemoon en Bond's Painting de Elite, sport dressuur merrie Hippophae (v. Dreamboy). Hippophea haar eerste nakomeling Lisadora (v. De Niro) werd dit jaar ster en voorl. keur verklaard.

Vader is de al veel voor de fokkerij ingezette jonge hengst Just Wimphof. Hij heeft dan ook als vader topvererver De Niro. Zijn moeder Rastede (v. Riccione x Sandro Hit) liep een zeer goede IBOP met een puntentotaal van 84,5 en werd door Emmelie Scholtens naar de PAVO-cup finale gereden, waar zij als beste merrie uit de bus kwam. 

Sinds zijn goedkeuring stapelt Just Wimphof de successen op. Bij de 4 jarige behaalde hij in de Hengstencompetitie in Zuidbroek een 3e plaats en in Ermelo en De Peelbergen een 2e plaats. Met zijn amazone Renate van Uytert-van Vliet plaatste hij zich voor de finale van de PAVO-cup waar hij helaas niet aan deelnam i.v.m. het huwelijk van zijn amazone. Bij de 5-jarige liep hij vervolgens naar de finale van de WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo.

Just Wimphof zijn nakomelingen zijn lichtvoetig en bewegen met souplesse en kracht.

Vraagprijs:

In overleg

Locatie:

Regio Den Bosch

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v